RECULL DE PREMSA
Mèdia 14/05/2011

El Barça fa parlar català a 'Sport' i 'Mundo Deportivo'

La celebració de la Lliga aconseguida pels blaugranes és present a totes les portades de la premsa catalana. Llorca, el debat dels candidats a Barcelona i la manifestació contra les retallades, els altres temes de primera plana

Redacció
2 min
"Us estimem! Gràcies, Barça!", titula 'Sport'

Barcelona“Us estimem! Gràcies, Barça!” i “Fins el 29!”, en al·lusió a l'endemà de la final de la Lliga de Campions, són els titulars dels dos grans diaris de la premsa esportiva barcelonina, Sport i Mundo Deportivo. Els dos diaris titulen, de manera excepcional, en català, ja que els intents d'alguns jugadors per parlar en la nostra llengua va ser una de les coses que més van aplaudir els presents al Camp Nou.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La rua dels campions també és present a la resta de diaris catalans i a bona part de la premsa madrilenya. De fet és el tema més destacat tant a la primera plana de La Vanguardia com a la del diari El Punt. Els altres temes destacats a la primera plana de la premsa barcelonina són la situació que viu el municipi murcià de Llorca després del terratrèmol que va acabar amb la vida de nou persones, el tens debat d'ahir a la nit entre els candidats a l'alcaldia de Barcelona i la manifestació prevista per aquest migdia contra les retallades del Govern, que ocupa el principal espai de la portada de El Periódico.

Abc destaca a portada una enquesta sobre la intenció de vot a l'alcaldia de Barcelona i explica que Alberto Ferenández Díaz serà decisiu per al "tomb". El Mundo argumenta que Europa critica les polítiques econòmiques del govern de Zapatero, mentre El País veu l'altra cara de la moneda i apunta que França i Alemanya lideren la recuperació. La Razón insisteix amb Bildu i les promeses de Rajoy per il·legalitzar la coalició si arriba al govern. Marca, per la seva banda, fa una carta al rei Florentino, a qui demana "més equip i menys galàctics".

stats