COMUNICACIÓ
Mèdia 05/10/2011

'Barri Sèsam' crea un ninot pobre per conscienciar sobre la crisi

Lily viu en una família amb pocs recursos. El popular programa infantil dedicarà un programa especial sobre la fam als Estats Units

Reuters
1 min
Lily

Los AngelesEs diu Lily, viu en una família amb pocs recursos, i sovint passa gana. És el nou Muppet de la popular sèrie infantil de televisió Barri Sèsam, que intenta conscienciar sobre la fam en temps de vaques magres. El ninot, una nena de color rosa, força prima i amb roba senzilla, s'unirà a la resta de personatges de la sèrie.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Lily debutarà el 9 d'octubre en un programa especial als Estats Units que tindrà com a estrelles convidades el matrimoni Brad Paisley i Kimberly Williams Paisley. Ell és cantant de country i ella és actriu.

Segons ha explicat el programa de televisió, l'objectiu és posar de relleu la falta de recursos amb què es troben moltes famílies nord-americanes per subsistir el dia a dia. "La inseguretat alimentària és un problema creixent, difícil de tractar per als adults, i encara més pels nens", han dit Brad Paisley i Kimberly Williams.

El programa especial del 9 d'octubre recollirà les històries personals d'alguns nens, que explicaran com les seves famílies lluiten contra la fam. També mostrarà com algunes famílies busquen solucions innovadores per sobreviure, a més de destacar diversos programes socials de recollida d'aliments.

Sesame Street es veu als EUA a través de diverses cadenes de televisió i es distribueix a 140 països. El xou ha guanyat múltiples premis pel seu contingut educatiu per a nens en edat preescolar.

Segons dades del Departament d'Agricultura dels EUA, 17 milions de nens nord-americans tenen accés limitat o incert als aliments. 9,6 milions d'aquests nens tenen menys de 6 anys.

stats