Mèdia 15/08/2012

Bisbal oblida Tablada amb una model

Selena Soro
2 min
Bisbal oblida Tablada amb una model

El triumfito David Bisbal ha deixat enrere la solteria i ha trobat el seu lloc al costat d'una model 90-60-90 de vint-i-nou anys, Raquel Jiménez Gálvez (01) . La parelleta s'ha deixat veure aquesta setmana agafada de la mà i passejant pels carrers de Barcelona, segons publiquen les revistes Sálvame i Qué me dices .

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Raquel Jiménez i David Bisbal es van conèixer a la capital catalana al maig, i al cap d'uns dies van coincidir per motius professionals a Miami: el cantant d'Almeria hi oferia un concert i ella posava com a imatge d'una marca de xiclets. Ara, tres mesos després, la parella viu sota el mateix sostre i la model ja coneix els pares de Bisbal.

Tant ella com el cantant, que comparteixen origen -tots dos són d'Andalusia, ella de Sevilla-, tenen fills de relacions anteriors. Raquel Jiménez és mare d'un nen de quatre anys, Gael; i Bisbal té una nena de dos anys, Ella, fruit de la seva relació amb Elena Tablada . L'exconcursant d' OT va separar-se de la dissenyadora el 2011 després de sis anys junts. És Tablada qui té la custòdia de la nena, i Bisbal li passa 1.000 euros mensuals per a la manutenció.

Jennifer Aniston, promesa

Jennifer Aniston (02) ha trobat un substitut per al seu exmarit Brad Pitt. L'actriu de Friends s'ha compromès amb el també actor Justin Theroux , segons ha confirmat el seu representant. "El regal que va rebre el Justin el dia del seu aniversari va ser que Aniston acceptés la seva petició de matrimoni", va dir. La parella, que va començar la relació el maig del 2011, acaba d'adquirir una mansió de 22 milions de dòlars al barri de Bel Air, a Los Angeles.

Unes vacances diferents

La revista ¡Hola! destaca a la portada l'estiu poc corrent que està vivint aquest any la infanta Cristina (04) . Després de quedar-se a Barcelona i no anar al Palau de Marivent -on Urdangarin no estava convidat- la duquessa de Palma passa uns dies amb el seu marit i els seus fills a Bidart, al País Basc francès.

Lluny dels rumors de divorci amb Iñaki Urdangarin, la revista mostra unes imatges d'una infanta "molt somrient, pendent dels seus fills, carinyosa amb el seu marit i molt atenta amb la seva sogra".

Terelu es recupera del càncer

Terelu Campos (03) ja està totalment recuperada del càncer de pit que li van diagnosticar a principis d'hivern. Tot i que els divendres segueix presentant Sálvame Deluxe , ha pogut relaxar-se uns dies a les platges de Marbella juntament amb la seva germana, Carmen, la seva mare, Maria Teresa Campos, i el seu nòvio, Carlos Pombo.

stats