Mèdia 15/08/2012

Bob Esponja és gai i una "amenaça per als nens", segons Ucraïna

Un estudi de la comissió de defensa de la moral ucraïnesa considera aquesta sèrie d'animació, i altres com 'Els Simpson' i 'Els Teletubbies', projectes "dirigits a la destrucció de la família i a la propaganda del vici" i proposarà a les autoritats prohibir-les

Efe
1 min
Bob Esponja

KíevEl diari ucraïnès 'Ukraínskaya Pravda' ha revelat aquest dimecres què pensa la comissió nacional de la defensa moral del país de diversos personatges de dibuixos animats i sèries infantils i per a adults. L'objectiu d'aquesta entitat, que ha encarregat un informe per avaluar-los, és prohibir-los perquè representen "una amenaça real per als nens".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Bob Esponja: és homosexual.

Els Teletubbies: són un clar exemple de la "psicologia dels perdedors" i persegueixen la "creació intencionada de l'home subnormal, que es passa tot el dia al davant de la televisió amb la boca badada i empassant-se qualsevol informació".

'Els Simpson', 'Padre de familia', els Pokemon i 'Futurama': són "projectes especials dirigits a la destrucció de la família i fan propaganda del vici i les drogues".

Després de veure aquestes sèries, segons la psicòloga citada a l'estudi Irina Medvédeva, els nens d'entre 3 i 5 anys "fan ganyotes i burles que no s'entenen davant dels adults, es peten de riure i repeteixen coses sense sentit de manera evident".

stats