Mèdia 02/11/2011

Buenafuente i Punset es preguntaran a TV3 'Com va la vida?'

El programa s'emetrà els dies 8 i 15 de novembre a TV3 i barrejarà humor i reflexió en clau científica sobre la vida

Ara / Agències
2 min
Andreu Buenafuente tornarà a TV3 els dos pròxims dimarts per conversar amb Eduard Punset sobre els grans dubtes de la humanitat i la ciència a Com va la vida?

BarcelonaAndreu Buenafuente torna a TV3 amb un programa especial que només tindrà dues emissions i que farà acompanyat del divulgador científic Eduard Punset. Com va la vida? serà una conversa entre els dos personatges sobre els grans dubtes de la condició humana davant els problemes de la vida.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'humorista ha presentat aquest dimecres el nou projecte en una roda de premsa al costat de la directora de TV3, Mònica Terribas. El programa tindrà uns setanta minuts de durada, estarà codirigit per Buenafuente i Xavier Cassadó i s'emetrà els dies 8 i 15 de novembre a les 22.15, en horari de prime time.

"Som una parellà gairebé còmica, carn del programa Polònia" ha dit l'humorista durant la roda de premsa."Punset posa l'astracanada que fa pensar i jo faig de pallasso seriós", ha afegit.

El programa començarà amb un monòleg de Buenafuente on reflexionarà amb humor sobre diferents qüestions que afecten a la vida i sobre les que després Punset reflexionarà.

Sobre la gènesi del programa, ha indicat que va mantenir algunes entrevistes a l'estiu amb el seu nou company televisiu per explicar-li la idea, que va ser rebuda amb un: "Ets el ximpanzé que més m'agrada".

Buenafuente va quedar molt marcat per aquesta expressió, "perquè no sabia si era un elogi o no", però va prosseguir amb el projecte. "Eduard Punset -ha remarcat- és un savi que es tira a totes les piscines que us pugueu imaginar".

D'una altra banda, ha mostrat la seva satisfacció per poder tornar a la televisió catalana, on es va consagrar amb programes com Sense Títol o La cosa nostra, i on "es fa molt bona televisió". "Jo que no sóc gens sospitós -ha prosseguit- tenia ganes de dir-ho avui".

En aquest sentit, ha aprofundit en el fet que un programa com aquest "no es podria fer en cap altra televisió, perquè en cap altre lloc es pot veure dues persones parlant durant més d'una hora. És un valor inèdit, en un moment en el qual el que es veu són nou persones parlant a la vegada, sense escoltar-se".

Mònica Terribas ha reconegut que Buenafuente li va parlar del projecte fa uns tres anys. "He d'agrair -ha subratllat- la paciència d'Andreu, perquè li vaig dir que podria tornar quan estigués més tranquil, com ara, no com fa un temps, que tenia molta feina".

stats