Mèdia 18/05/2012

Buenafuente: “Ja tinc al cap el proper programa però no l'explicaré a ningú”

El presentador afegeix que no pensa reinventar-se, independentment de les audiències, i recorda que ve “de la ràdio diària, de la llibertat total i de la conya"

Ara
1 min

BarcelonaAndreu Buenafuente ha publicat a la seva web un decàleg on reflexiona sobre la fi del seu programa a Antena 3, Buenas noches y Buenafuente. “Això és televisió. Ni més ni menys”, ha dit per començar: “Els èxits no tenen explicació, els denominats fracassos tampoc”.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"Ja tinc al cap el proper programa però no l'explicaré a ningú", assegura el presentador al punt vuit. "Si no és a la televisió, afegeix, serà ràdio o teatre o el que sigui". Recorda que ve “de la ràdio diària, de la llibertat total, de la conya... D'aquí som i no ens mourà ningú”, recorda, independentment de les audiències. “Jo no em callo ni sota de l'aigua".

Malgrat eliminar l'espai després de cinc episodis, Buenafuente agraeix a Antena 3 “la valentia de programar un espai de veure i escoltar al bullidor de la màxima audiència”. També agraeix “als prop de dos milions de persones que ens han vist. Ells són el nostre públic”.

El showman català assegura que no pensa reinventar-se. “No em dóna la gana”, resumeix. “Ni jo ni el meu equip podem canviar. Si de cas, empitjorar”, exposa.

Entre els propòsits a curt termini, destaca el de no entrar a Twitter en els propers dies i no llegir segons quina premsa. “Et penses creure un mitjà que regala casseroles els diumenges i on el redactor en cap ja sap el que dirà abans que hagi passat?”, es pregunta.

Decàleg de Buenafuente

stats