Mèdia 11/09/2011

Buenafuente torna a casa, els Polseres encara no

A.c.r.
1 min
Andreu Buenafuente tornarà a TV3 set anys després.

Barcelona.Andreu Buenafuente ja havia dit, en tancar el seu programa a La Sexta al juny, que s'havia posat a treballar en nous projectes de televisió. Ningú esperava, però, que el seu retorn arribés tan aviat -al novembre- ni que fos a TV3.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'humorista reusenc va aparèixer per sorpresa -si més no, del públic- al final de l'acte de presentació de la nova temporada de la cadena pública, i va anunciar que hi tornarà, això sí, de manera puntual. Coincidint amb la Setmana de la Ciència, que se celebrarà del 18 al 27 de novembre, Buenafuente presentarà a TV3 dos programes especials titulats Com va la vida?, en què conversarà amb el científic Eduard Punset sobre diversos aspectes de la condició humana, però a partir de qüestions ben senzilles i quotidianes. "L'asseurem en un plató i li farem vint preguntes un dia i vint l'altre", va explicar el presentador, que es va mostrar content de tornar a TV3: "És la casa on m'he fet gran", va dir.

Assegura que conduir aquest programa li feia "molta il·lusió", però creu que "només es pot fer a TV3": "Vaig plantejar-lo a altres cadenes i encara riuen ara, en italià", va revelar, en el que sembla una referència clara al màxim responsable del grup Mediaset, l'italià Paolo Vasile.

'Polseres' trigarà un any més

En canvi, caldrà esperar encara un any per veure la segona temporada de Polseres vermelles , la sèrie revelació de la temporada passada especialment entre el públic jove. La directora de TV3, Mònica Terribas, va revelar que "segurament" la sèrie no es podrà veure fins a la tardor del 2012, perquè està previst que es rodin els nous episodis l'estiu que ve.

stats