RECONEIXEMENT A MESTRES I ALUMNES
Mèdia 07/06/2011

El CAC premia 18 treballs escolars sobre els mitjans

Albert Castellví Roca
1 min
La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, va presidir l'acte.

Barcelona.El Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) va lliurar ahir els premis El CAC a l'Escola, que per vuitè any consecutiu van reconèixer projectes elaborats per alumnes, mestres i centres educatius que tenen per objectiu fomentar una visió crítica i creativa sobre els mitjans de comunicació.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Dels 18 treballs premiats, 15 corresponen a la categoria A, que inclou els projectes impulsats pels centres en totes les etapes de l'educació infantil, primària i secundària. Entre d'altres, s'han reconegut iniciatives per apropar els alumnes al mitjà radiofònic o televisiu, un projecte d'anàlisi i creació de notícies dirigit als alumnes de primer cicle de primària de l'Escola Labandària, de Sant Andreu de Llavaneres, i treballs de creació cinematogràfica, ja sigui a partir d'un conte, en el cas d'alumnes de menys edat, o a través de la realització d'un documental, com van fer els alumnes de segon cicle d'ESO del SES Morelló, d'Esterri d'Àneu. També han estat premiats diversos treballs de recerca sobre mitjans de comunicació d'estudiants de batxillerat.

En la categoria B, que premia els professors per les seves propostes educatives sobre comunicació audiovisual en l'àmbit escolar i familiar, s'han reconegut tres iniciatives, dues de les quals consisteixen en projectes de televisió per internet, mentre que la tercera és un treball d'anàlisi sobre la publicitat.

stats