TELEVISIÓ
Mèdia 11/02/2011

Enric Marín es desvincula de les declaracions de Balletbò sobre "un reajustament de plantilla" a TV3

Anna Balletbò va dir en una entrevista que a TV3 "hi hauria d’haver un reajustament de plantilla".

Redacció
1 min

BarcelonaEl president del Consell de Govern de la CCMA (Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals) ha emès aquest divendres una nota en què es desmarca de les declaracions que va fer la consellera del CCMA Anna Balletbò. A l'entrevista que li va fer el portal Comunicació 21Comunicació 21, la consellera considerava que a TV3 "hi hauria d’haver un reajustament de plantilla".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Marín detalla que "les opinions expressades per la consellera no representen en cap cas el punt de vista col·legiat del Consell de Govern de la CCMA ni del seu president". I afegeix que es tracta "d'un posicionament estrictament personal que tampoc reflecteix el contingut dels debats en matèria empresarial o estratègica duts a terme en el si del Consell de Govern". I conclou: "El compromís prioritari del Consell de Govern és vetllar pel manteniment i el reforçament del servei públic, d'acord amb el mandat marc definit pel Parlament de Catalunya".

La nota de Marín és una resposta que envia als Comitès d'Empresa de la CCMA, que li van demanar que es posicionés davant de les declaracions de Balletbò.

Aquesta mateixa tarda Anna Balletbò ha volgut aclarir les seves declaracions i ha dit que "no em reconec en el titular que diu que cal un reajustament de plantilla a la Corporació, potser no m’he explicat bé". I ha afegit: "Com queda palès a l’interior de l’entrevista, el que explico és que cal un reajustament de les feines, cosa que ja s’està fent amb l’aparició dels nous canals de la TDT".

stats