Mèdia 15/05/2013

La CCMA vol unificar les seves societats per "garantir la viabilitat i la sostenibilitat del servei públic"

En la proposta de contracte programa que ha aprovat avui, també pretén "reformar el marc laboral per fer-lo més flexible i polivalent"

Ara
1 min

BarcelonaEl Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha aprovat aquest matí la seva proposta de contracte programa corresponent al període 2013-2016. El projecte planteja un nou model organitzatiu "basat en la unificació de societats, que supera la gestió diferenciada per mitjans i prioritza una visió multiplataforma de la creació i la distribució de continguts". Segons informa l'ens, l'objectiu d'aquesta reorganització "és garantir la viabilitat i la sostenibilitat del servei públic de comunicació que ofereix la CCMA, mantenint l'oferta actual". A banda d'aquesta unió, la proposta planteja "simplificar" l'estructura organitzativa, "eliminar duplicitats" i "reformar el marc laboral per fer-lo més flexible i polivalent".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Basat en un sistema de finançament mixt, el contracte programa estableix quins objectius ha de complir la CCMA en els pròxims anys, amb quines estratègies i eixos d'actuació els assolirà, i també els indicadors amb què se'n mesurarà el compliment. La proposta presentada està en la línia dels projectes de transformació empresarial impulsats per les principals corporacions audiovisuals públiques europees. El document aprovat avui es remetrà al govern, amb què s'acordarà el text definitiu, que inclourà les aportacions econòmiques de la Generalitat per als pròxims quatre anys.

stats