NOVA IMATGE
Mèdia 11/09/2012

Canal Català estrena avui orientació independentista

A.c.r.
1 min
El nou logotip que Canal Català estrenarà avui.

BARCELONA.Coincidint amb la celebració de la Diada, Canal Català estrena avui la imatge corporativa amb la qual afrontarà una nova etapa amb una orientació marcadament independentista. En un comunicat fet públic ahir, la cadena assegura que des de fa un any i mig ha estat "treballant molt" per preparar "l'única televisió del país que parlarà sense amagar-se del pacte fiscal, de les injustícies i de la independència, sense faltar mai al pluralisme". De fet, durant tot el dia d'avui, al costat del nou logotip s'hi podrà llegir l'eslògan "Per la independència".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Canal Català considera que el seu projecte televisiu "s'ha d'adaptar al context social, polític i econòmic" de Catalunya i justifica aquest canvi de rumb -que l'ARA ja havia avançat al febrer- remarcant que els ciutadans que avui es manifestin a Barcelona "no poden quedar orfes d'un mitjà que els escolti i els doni el suport que necessiten, que parli sense pèls a la llengua i defensi els interessos de la nació catalana".

Amb tot, la cadena lamenta en el seu comunicat que aquest nou projecte no tindrà cobertura arreu del territori, ja que l'acord amb el Grupo Godó que ho havia de permetre -a través de l'arrendament d'un dels seus canals- no ha arribat a bon port. Canal Català denuncia que ha estat "víctima d'una violació contractual per part del Grupo Godó", que s'ha produït "segurament per por de la línia editorial que Canal Català volia tirar endavant".

stats