Mèdia 19/07/2012

Els 'Carbonillas' ocupen Miami

Selena Soro
2 min
Els 'Carbonillas' ocupen Miami

La parella formada per Sara Carbonero i Iker Casillas està de sort: aquestes vacances s'estalviarà haver de pagar hotel. Alejandro Sanz, amic íntim del futbolista, els ha deixat la seva mansió de Florida, situada en una de les zones més exclusives de Miami. Els Carbonillas , tal com els ha batejat la premsa del cor, hi han passat només un cap de setmana, però han tingut temps de gaudir de les tres plantes que té la casa, de la piscina privada i de la llanxa motora que Sanz els ha cedit. Mentrestant, el cantant de Corazón partido gaudeix de la lluna de mel a Jarandilla de la Vera, un poble de la província de Càceres (Extremadura). Fa poc més de dos mesos que s'hi va casar, per sorpresa, amb Raquel Perera: el que en un principi havia de ser el bateig del seu fill Dylan va acabar també en boda.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Una discoteca a l'aeroport

Els fans de la festa d'Eivissa poden estar contents, ja que, a partir d'ara, si volen anar a la discoteca, no hauran de sortir ni de l'aeroport. El ha decidit fer història inaugurant un lounge club de 260 metres quadrats en plena terminal. La discoteca -des d'on es veurà com els avions s'enlairen i aterren- ha estat batejada com a F*** Me I'm Famous, en honor al nom de les sessions que la parella de DJs organitzen a la Pitiüsa des de fa anys. A la nova discoteca fins i tot s'hi pot picar alguna cosa: el plat estrella és el sushi amb llaminadures.

Cremar uniformes

L'uniforme olímpic espanyol, dissenyat per la marca russa Bosco Sport, segueix provocant indignació a l'Estat. "Quina vergonya!", deia Ruth Beitia, de la categoria de salt d'alçada. "Ningú es perdrà a la Vila", ironitzava José Javier Hombrados, olímpic d'handbol.

Tot i les crítiques, no s'ha arribat encara al nivell incendiari dels Estats Units, on el senador demòcrata Harry Reid ha demanat que cremin l'equipació dels atletes del seu país. I això que les ha dissenyat Ralph Lauren. Al senador Reid, però, no li agrada que l'uniforme procedeixi de la Xina, que és on Lauren té el taller. «Si han de dur una samarreta amb tan sols un "USA" pintat a mà, que ho facin», va proposar Reid.

Un detectiu privat per a Stallone

Encara no se sap si Sage Stallone va morir realment de sobredosi, així que el seu pare, Sylvester Stallone, ha decidit contractar un detectiu privat. Es tracta de Scott Ross, el mateix que va investigar la mort de Michael Jackson i el cas de la pallissa que va rebre la cantant Rihanna en mans del seu exnòvio, el raper Chris Brown.

stats