EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 16/05/2011

Carles Canut "No en vull saber res, de parlar a través de màquines"

1 min
L'actor Carles Canut participa en l'obra Truca un inspector , al Goya.

No hi entenc gaire, de mòbils, però diria que tinc un Nokia. Ben senzill, això sí: només em serveix per trucar i enviar missatges, però ja em va bé, perquè no sabria fer anar res més. De fet, durant molt temps vaig ser reticent a tenir mòbil, però em van fer director de la Fundació Romea i em vaig veure obligat a comprar-me'n un, perquè havia d'establir contacte amb molta gent. De totes maneres, quan fa trenta segons que parlo ja busco alguna excusa per poder penjar.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

De comptes a les xarxes socials no en tinc cap ni un! I no només això: cada vegada que rebo una invitació per fer-me amic d'algú, ni contesto. No en vull saber res, d'això de parlar a través de les màquines! A mi m'agrada mirar als ulls de la gent i fer servir la paraula.

La tele la miro sovint. M'agrada, i no me n'amago. De fet, quan arribo a casa el que més em relaxa és asseure'm a mirar la televisió. Tot i així, moltes vegades la poso i al cap d'una estona em distrec i començo a llegir el diari o a fer alguna altra cosa. Miro el Telenotícies migdia , i després sóc molt fan del Saber y ganar . No me'l perdo mai! També miro els programes esportius i alguna sèrie, com House , perquè m'ajuden a relaxar-me. La ràdio l'escolto al cotxe: només entrar-hi, ja l'encenc. Normalment sintonitzo iCat fm, perquè fan una música que m'agrada molt. En canvi, per la ràdio, no puc escoltar el futbol.

stats