Mèdia 21/10/2011

Carles Francino s'emociona i plora en antena durant el seu programa especial sobre ETA

En el seu programa especial des de Bilbao, arran de la fi d'ETA, el periodista Carles Francino no ha pogut aguantar les llàgrimes després d'escoltar testimonis durant tot el matí

Ara
1 min
La continuïtat s'imposa a la ràdio

BarcelonaEl periodista català Carles Francino s'ha emocionat aquest divendres al matí després d'escoltar diversos testimonis alegres i tristos sobre la fi del terrorisme al País Basc.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El conductor del programa informatiu matinal Hoy por hoy, a la Cadena SER, no ha pogut aguantar l'emoció que li ha provocat escoltar els testimonis que han exposat les seves vivències respecte a ETA i el terrorisme al llarg del matí. Amb una cançó en euskera de fons, concretament, el periodista ha dit "tinc una senyora aquí al davant que no ha parat de plorar en tot el matí i ha conseguit que al final plori jo".

En recuperar el seu to de veu habitual i tranquil·litzar-se, s'ha intentat disculpar dient "quina ratxa que porto, l'altre dia em vaig quedar sense veu i ara ploro com un pepa". Tot i això, acte seguit, intentant acabar el programa amb menys dramatisme, ha dit que volia acabar el programa "amb una mica d'alegria". Llavors, s'ha emocionat novament.

El lloc web de la SER ha penjat el fragment del programa on es pot escoltar el tall.

stats