Mèdia 08/03/2011

Carles Prats: "Gasto més en missatges que en trucades"

1 min
Carles Prats presenta el Telenotícies migdia de TV3.

Tinc un Nokia 5800. No és un smart phone , però és a mig camí: té moltes prestacions, com ara la connexió wifi, un GPS i una càmera. Per trucar el faig servir molt, però he arribat a un punt que gasto més en missatges que en trucades. Segurament no l'aprofito al 100%, però el GPS el faig servir molt, i el wifi també déu-n'hi-do. Vaig decidir que no volia tenir una tarifa d'internet, perquè a tot arreu on tinc temps per connectar-me a la xarxa hi ha wifi, i no m'hauria servit de res. De fet, és un dels motius pels quals no tinc iPhone: la meva companyia m'obligava a fer-me un contracte d'internet, i no em valia la pena pagar 15 euros al mes.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Una altra cosa que va fer que no em comprés l'iPhone és que no va bé per escoltar la ràdio, que és el que faig de camí a la feina els dies que hi vaig en tren, i que el telèfon que tinc em permet fer fàcilment. Al matí, a la ràdio hi escolto informació, saltant d'una emissora a l'altra, i a la tarda, els magazins. I el futbol, òbviament! Quan era corresponsal a Brussel·les, les retransmissions m'ajudaven a mantenir el nexe amb Catalunya. En canvi, miro molt poc la televisió, perquè requereix posar-hi molta més atenció.

El Facebook el vaig descobrir a Brussel·les, i també m'anava molt bé per mantenir el contacte. De Twitter en tinc, però no hi escric gaire. El faig servir, bàsicament, per estar al dia del que passa.

stats