FICCIÓ TELEVISIVA
Mèdia 02/03/2012

Carrie Bradshaw va a l'institut

La protagonista de Sexe a Nova York, Carrie Bradshaw, canvia d'edat, de cara i de cadena. The CW adaptarà la preqüela Els diaris de la Carrie, en què AnnaSophia Robb substitueix Sarah Jessica Parker.

N. Araguás / A. Castellví
2 min
Carrie Bradshaw va a l'institut

BARCELONA.Una actriu de 18 anys nascuda a Denver (Colorado) interpretarà Carrie Bradshaw d'adolescent, abans de convertir-se en l'arquetip de professional soltera de Manhattan que els espectadors van conèixer a Sexe a Nova York . És AnnaSophia Robb, que ha participat en cintes com Charlie i la fàbrica de xocolata i Soul surfer . En assabentar-se'n, la jove va utilitzar el seu compte de Twitter per declarar-se "molt emocionada" per la possibilitat de protagonitzar The Carrie diaries : "Estava a internet fins i tot abans que jo ho sabés. Oh, la tecnologia!", va exclamar. A la preqüela de la sèrie Sexe a Nova York , que produirà el canal nord-americà The CW, el seu personatge afrontarà la pubertat sense mòbils ni xarxes socials, en plens anys vuitanta.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La Carrie adolescent no comptarà amb el suport moral de la seva colla de sempre, de la qual només es manté un personatge: la devoradora d'homes Samantha Jones -ara per ara no se sap qui li donarà vida-. A canvi, guanyarà una germana de catorze anys, Dorrit, que serà interpretada per l'actriu Stefania Owen (The lovely bones , Running Wilde ), i una nova amiga, Maggie Landers (Katie Findlay), la filla del cap de la policia del poble on viuen.

I és que la preqüela no té lloc entre les grans avingudes de Manhattan, sinó en una petita localitat americana que a la protagonista se li comença a fer petita. En el seu últim any a l'institut, el seu desig de fugir a la gran ciutat -un punt que la distanciarà de Maggie, que no sent la necessitat d'abandonar el poble- es barrejarà amb les dificultats per superar la recent mort de la seva mare i les vicissituds pròpies de l'edat: dubtes sobre l'amor, l'amistat i el sexe.

És en aquesta fase de la vida de la jove que engega la novel·la Els diaris de la Carrie , en la qual es basa la sèrie, que segueix les aventures de la protagonista fins als seus primers anys a Nova York.

Llibre, sèrie i pel·lícula

L'escriptora Candace Bushnell va publicar el 1997 Sex and the city , un recull de les columnes que, des del 1994, havia escrit al diari The New York Observer . El volum va servir de base per a la sèrie que el 1998 va estrenar la cadena HBO, amb Sarah Jessica Parker en el paper protagonista. La producció va tenir un gran èxit tant de públic com de crítica, fins al punt que al llarg de les sis temporades que es va mantenir en antena -fins al 2004- va guanyar set premis Emmy i vuit Globus d'Or, a més d'altres reconeixements.

Aquesta bona acceptació ha estat fonamental per a la futura explotació de la sèrie, que ha estat exportada a més d'una quarantena de països i s'ha traslladat a la pantalla en dues ocasions. L'abril del 2010 la mateixa autora va publicar Els diaris de la Carrie , i només un any més tard apareixia al mercat la continuació d'aquesta preqüela, titulada L'estiu a Nova York .

stats