Audiències
Mèdia 31/08/2012

Catalunya Ràdio estrenarà la temporada amb una gira per quatre ciutats

Girona, Tarragona, Sabadell i Lleida acolliran diversos programes de l'emissora pública durant la setmana vinent

Ara
1 min
Manel Fuentes presentarà dimarts 'El matí de Catalunya Ràdio' des de Girona

BarcelonaCatalunya Ràdio estrena dilluns la nova temporada, i a partir de dimarts portarà els seus principals programes a diverses ciutats catalanes. La gira s'iniciarà dimarts amb l'emissió en directe, des de l'Auditori de Girona, d''El matí de Catalunya Ràdio', conduït per Manel Fuentes, i d'una de les novetats de la temporada, el concurs musical 'Els optimistes', que presentaran l'actor Àngel Llàcer i el músic Manu Guix.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Dijous a la nit, la comitiva de Catalunya Ràdio es desplaçarà fins a Tarragona, en concret, fins al Centre Cultural el Pallol. Des d'allà s'emetran 'El cafè de la República', de Joan Barril, i l'espai d'esports 'El club de la mitjanit'.

Divendres a la tarda, 'La tribu de Catalunya Ràdio', amb Tatiana Sisquella al capdavant, s'instal·larà a la plaça de Sant Roc de Sabadell. El programa s'emetrà des del carrer coincidint amb el tret de sortida de la festa major de la localitat vallesana.

I, finalment, el dissabte 8 de setembre serà el torn d''El suplement', que emetrà el primer programa de la temporada regular, presentat per Sílvia Cóppulo, des de la Llotja de Lleida.

stats