RÀDIO
Mèdia 22/12/2010

El Tió Solidari de Catalunya Ràdio recollirà aliments per als més desafavorits

El tió més gran del món es planta demà dijous a la plaça Catalunya

Redacció
2 min
Tió Solidari 2009

BarcelonaPer tercer any consecutiu Catalunya Ràdio plantarà el Tió Solidari, una iniciativa impulsada conjuntament amb el Banc dels Aliments que vol recollir aliments per repartir-los entre les famílies més necessitades del país. El tió que plantarà l'emissora a la plaça Catalunya és el més gran del món i hi estarà instal·lat tot el dia 23 de desembre.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A més, durant la jornada solidària es farà cagar el tió i hi haurà sorpreses per als més petits.

L'any passat el tió de l'emissora va recollir 50 tones d'aliments.

Programació especial de Catalunya Ràdio

El Matí de Catalunya Ràdio, conduït per Manel Fuentes, es farà durant el dia 23 des de l'Hospital Sant Joan de Déu i connectarà durant el matí amb la plaça Catalunya per conèixer com avança la recollida d'aliments.

Els programes Tot és molt confús, amb Pere Mas, i El secret, amb Sílvia Cóppulo, s’emetran en directe des de la plaça Catalunya amb convidats especials i actuacions musicals. Pel que fa al programa de Pere Mas, tindrà com a convidats alguns dels protagonistes del musical Gerónimo Stilton, que interpretaran alguna de les cançons de l’obra. A Sílvia Cóppulo la visitaran persones conegudes com Aina Clotet, una de les protagonistes de la sèrie Infidels de TV3, el pallasso Tortell Poltrona, Dyango i Marina Rossell –que cantaran en directe des de l’estudi mòbil de Catalunya Ràdio–, el Màgic Andreu, Xavier Trias, la jutgessa i cantant Aracel·li Aiguaviva, l’especialista en cultura popular Jan Grau, i Andrea Motis, tota una institució del jazz.

El Banc dels Aliments

Tots els aliments que es recullin els repartirà, després, el Banc dels Aliments, una fundació que des de 1987 lluita contra el malbaratament alimentari com a resposta a la fam. Durant l'any recull aliments que no són comercialitzables, però que sí que són consumibles, de més de 400 empreses, i els reparteix a entitats benèfiques. Al llarg de l'any recull uns 130.000 quilos d'aliments.

stats