EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 12/05/2011

Cesc Casanovas: "No sé què és Twitter. Ho miraré a l'enciclopèdia"

1 min
Cesc Casanovas interpreta diversos personatges al Polònia .

Tinc un Sony Ericsson, però no en sé el model. Havia tingut dos mòbils molt xulos, amb MP3 i aquestes coses, però un me'l van fotre i l'altre me'l vaig carregar, i vaig decidir que compraria el més barat que trobés. I en canvi, és el que més ha durat: fa tres anys i mig que el tinc! El faig servir bastant, però només per trucar. Bé, també hi ha un parell de jocs molt dolents, un de ping-pong i un altre de matar insectes, i m'hi he enganxat. Segurament, ara mateix m'aniria bé tenir internet al mòbil, perquè estic en un moment d'impàs i a casa no tinc connexió. Però sóc més partidari de tenir internet a casa i un mòbil per trucar i prou.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Al Facebook hi tinc un perfil, però no el faig servir. M'atabala. De vegades em trobo gent que em coneix de la tele i es fa una foto amb mi, però els demano que no la pengin al Facebook. És un descontrol que no m'agrada. El Twitter no sé gaire com funciona. Ho buscaré a l'Enciclopèdia Catalana, la de paper, a veure de què va i qui s'ho va inventar, i llavors decidiré si m'hi apunto o no.

A la tele no segueixo cap programa en especial, a part del Polònia i el Crackòvia , tot i que sovint m'enganxo a l' APM? o Sé lo que hicisteis , o a alguna pel·lícula o sèrie que em vingui de gust. O també, de vegades, per avorriment acabo mirant algun programa friqui d'algun canal estrany. La ràdio va a èpoques, però ara com ara l'escolto molt poc. Segurament, si anés en cotxe seria més fàcil.

stats