Mèdia 05/08/2012

Cessen Ana Pastor

Joan Callarissa
1 min
Cessen Ana Pastor

BARCELONALa periodista Ana Pastor va ser destituïda ahir com a presentadora del programa de La 1 Los desayunos de TVE . Ho va anunciar ella mateixa a través del seu compte de Twitter: "He estat cessada de #los desayunosdetve . Orgullosa de la feina de tot l'equip. Dia trist, però avui més que mai segueixo creient en el periodisme". Al cap de pocs minuts de donar a conèixer la notícia, una breu nota de premsa de la cadena pública informava que la periodista acabava així la seva etapa a la cadena.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons aquesta informació de RTVE, havien ofert a Pastor "dirigir i presentar" un programa setmanal d'entrevistes a la franja late night i ella ho hauria rebutjat. La periodista, en canvi, no confirma aquesta oferta, ja que en un tuit posterior a la nota de TVE assegurava: "Diguin el que diguin, sé que em cessen perquè faig periodisme. No m'han ofert res en concret".

Pastor va començar a treballar l'any 1999 a la cadena SER, on va col·laborar amb Iñaki Gabilondo. El 2006 va ser fitxada per TVE per presentar l'espai de debat polític 59 segundos . El setembre del 2009 va passar a presentar l'espai matinal del qual ara ha estat rellevada pel director d'informatius de TVE, Julio Somoano, que va arribar al càrrec amb el canvi de govern a Espanya, provinent de Telemadrid.

El 2011 va protagonitzar una topada amb el secretari de presidència de les Corts Valencianes, Ángel Mínguez, del PP. Bromejava que si Rajoy guanyava les eleccions, ella hauria de buscar feina a Canal Sur.

stats