LA GUERRA DEL FUTBOL
Mèdia 05/02/2011

La Champions tornarà a passar de GolT a Digital+ el 2012

Auri Garcia Morera
1 min
A partir del 2012 només es veurà un partit en obert per jornada de Champions, els dimarts.

BARCELONA.Digital+ va anunciar ahir que ha recuperat els drets de la Lliga de Campions per al període 2012-2015. La plataforma de Prisa tindrà l'exclusiva de tots els partits menys un dels que es juguin en dimarts, que es retransmetrà en obert per un canal encara per decidir.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Així, el canal que emetia la majoria de partits de la jornada fins ara, Gol Televisión, de Mediapro, es quedarà sense aquesta possibilitat. A més, es deixarà de veure en obert un dels partits dels dimecres.

TVE i les autonòmiques van fer una oferta conjunta per mantenir l'esquema actual, amb un partit en obert per TVE els dimarts i un altre per les autonòmiques els dimecres.

Segons el comunicat que va fer públic ahir, la UEFA ha desestimat aquesta possibilitat, i els diferents canals en obert interessats en la Champions hauran de pugnar pels drets d'un únic partit per jornada. A banda de TVE i les autonòmiques, Telecinco i Antena 3 també s'han mostrat interessades a emetre partits de la Lliga de Campions.

Guerra de comunicats

A banda de prendre els drets de la Champions a Gol Televisión, Prisa ha acusat Mediapro de deure-li 342,2 milions d'euros en el marc de la guerra del futbol. Una acusació que, en un comunicat fet públic ahir, Mediapro va considerar "absolutament falsa", i va precisar que només li deu a Prisa 104,9 milions.

stats