Mèdia 29/05/2012

Charlize Theron va sentir-se “molt confosa” a 'El Hormiguero'

L'actriu sud-africana no va entendre quin era el registre del programa que presenta Pablo Motos a Antena 3

Ara
1 min
Charlize Theron, eterna joveneta

BarcelonaTot i la seva entusiasta intervenció a El Hormiguero el passat 17 de maig, Charlize Theron va sentir-se “molt confosa” al programa d'Antena 3. Així ho ha confessat a The Jimmy Kimmel Show, un programa de la cadena ABC, mentre que el presentador americà i Theron no paraven de riure.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons Theron, que va acudir al show de Pablo Motos juntament amb Kristen Stewart per promocionar Blancanieves, no tenia gens clar quin era el registre d'El Hormiguero. Al backstage els hi van dir que havien de tornar-se literalment “boges” i fer el que volguessin en un espai que era “per a tots els públics”.

Per això l'actriu sud-africana no va entendre per què de tant en tant El Hormiguero posava "música sexy" o es feien "experiments de química de veritat", en referència a la secció de ciència de Marron. "Estava molt confosa", va assegurar.

Altres crítiques

L'actor Jesse Eisenberg ja va criticar El Hormiguero al xou de Conan OBrien després de passar pel programa l'any 2010 i va assegurar que estava pensat per humiliar els convidats internacionals. Segons el protagonista de La Xarxa Social, l'espai mostra "fotos ridícules per burlar-se" i "llavors el públic riu, t'arriba la traducció i t'adones que és veritat que s'estan rient de tu".

El Hormiguero va respondre a aquestes acusacions que els convidats van tenir l'oportunitat de "comprovar-i corregir-amb antelació el guió del programa abans d'entrar a plató" i que "tant ells com els seus representants li van donar el vistiplau".

stats