POLÍTICA
Mèdia 05/08/2011

CiU veu "predisposició" per part de PSOE i PP per fer un debat electoral "a tres bandes" amb Duran

La cap de campanya del líder democristià assegura que ha parlat per telèfon amb els dos grans partits espanyols i que ho veuen bé. Es reuniran la primera setmana de setembre

Acn
1 min

BarcelonaLa directora de campanya de Convergència i Unió (CiU) per les pròximes eleccions generals, Marta Llorens, ha remarcat aquest divendres la "predisposició" de socialistes i populars perquè es faci un debat electoral entre Duran, Rubalcaba i Rajoy, tal com reclama el líder democristià.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Llorens ha comentat que ha parlat telefònicament amb els dos responsables de comunicació de PP i PSOE i han acordat reunir-se la primera setmana de setembre per canviar impressions sobre la possible trobada dels candidats. En una roda de premsa en què també ha assistit el subdirector de campanya, el convergent Lluís Corominas, Llorens ha afegit que "ens consta que hi haurà més d'una televisió privada amb voluntat i interès per fer aquests debats".

La també vicepresidenta d'Unió ha mostrat la seva satisfacció amb el resultats de les converses amb els representants dels dos principals partits espanyols perquè "indica una voluntat ferma i seriosa de portar a bon port la proposta de CiU". "Seria una novetat respecte a les altres campanyes", ha recalcat també Marta Llorens, comentant que el debat serviria per "contrastar públicament i de manera transparent les propostes dels programes electorals u que també es defensaran després del 20-N", ha valorat.

stats