Mèdia 02/03/2012

"Clam contra la 'barra' sindical de no 'respectar' l'11-M", a la portada d''El Mundo'

El diari explica que l'AVT, l'Associació d'Ajuda, Botella, Gallardón, Díez i Aguirre els han demanat "que no es manifestin aquest dia"

Ara
2 min
el mundo

Barcelona'El Mundo' surt en contra dels sindicats i escriu: "Clam contra la 'barra' sindical de no 'respectar' l'11-M". El diari de Pedro J. Ramírez també se centra en les paraules de Sarkozy d'ahir en què "acusa 'socialistes' 'd'aliar-se' amb 'gent d'ETA'". Sobre el cas de les subvencions donades de manera fraudulenta al País Valencià, en descobreix una novetat: "L'exconseller Blasco era 'Roger Rabbit' en el frau de les ONG".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

'La Razón' parteix la portada per la meitat i distingeix, a l'esquerra, "el compromís d'estalvi a Brussel·les", que il·lustra amb una foto de Rajoy, Barroso i Sarkozy. L'altra meitat, la dreta, la fa servir per explicar també que "els sindicats perjudiquen les víctimes de l'11-M per marxar de pont". A sota, concreta que "CCOO assegura que va triar aquest dia per a la protesta perquè el diumenge 18 és el pont de Sant Josep".

L'Abc' dóna tota la portada al secretari general del PSOE i assegura que "Rubalcaba anima a manifestar-se" i cita: "El PP ho ha fet amb els bisbes i el PSOE amb els sindicats, cada ovella amb la seva parella".

'El Periódico' també obre amb Brussel·les i titula: "Cop de porta a Rajoy". El diari explica que la UE "es nega a suavitzar el pla d'ajust". En portada també destaca que Guardiola "sopa amb Rossell per segellar la renovació per un altre any" i que Mas està "disposat a negociar el pacte fiscal amb el PSC".

L'ARA encapçala la primera pàgina amb Europa, que s'ha mostrat "inflexible amb Rajoy". A la foto central, el diari anuncia que la universitat es posa "a debat" i acaba amb l'entrevista a l'alcalde de Rasquera: "La marihuana ens traurà de la crisi".

'El Punt-Avui' destaca l'"aval" que els Mossos van rebre ahir perquè se'ls va arxivar la causa per les càrregues de plaça Catalunya i anuncia que Rajoy descobrirà "noves retallades".

'La Vanguardia' assegura que "el govern espanyol obre la porta a noves retallades". El diari destaca que "el consell de ministres aprova una altra rebaixa de la despesa pública per a aquest any". En clau catalana, el diari també adverteix que "Mas demana un any més de marge per ajustar el dèficit". A diferència d''El Periódico', el diari de Godó es pregunta: "Qui podria substituir Guardiola?".

'El País' continua amb les protestes estudiantils com a tema central: "El PP atribueix les protestes a una pla del PSOE per incendiar el carrer". També en clau política, el diari assenyala que "Montoro escull per a l'oficina antifrau una implicada a Gescartera". El diari tampoc oblida que la UE "insisteix en l'austeritat tot i l'amenaça de recessió".

Entre els diaris esportius, l''Sport' explica que "Guardiola dóna unes petites vacances a Messi", "fins al proper dilluns". També recull una entrevista a Javier Clemente: "Pep és millor jugant al golf que entrenant". 'Mundo Deportivo' també destaca "la cimera Rossell-Pep" per "parlar sobre futur". L''As', per la seva banda, se centra en l'aniversari del Reial Madrid i titula: "110 anys sense estar-se de res".

stats