Mèdia 05/07/2012

Competència obre un expedient a Mediapro per presentar informació "enganyosa"

La comissió investiga el grup mediàtic per adquirir drets en l'emissió de partits de futbol de la Copa del Rei i la Lliga

Ara
1 min
Seu de Mediapro a Barcelona

BarcelonaLa Comissió Nacional de la Competència (CNC) ha obert un expedient sancionador contra Mediapro per haver aportat informació enganyosa i per incomplir el deure de col·laborar amb l'organisme. La direcció d'investigació de la comissió ha iniciat el tràmit de sanció al grup per haver subministrat "informació incompleta" com a resposta a una sol·licitud de dades que els van fer l'any 2010.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La CNC va dictaminar, l'abril del 2010, que els contractes per a l'adquisició dels drets audiovisuals de la Lliga i la Copa del Rei de futbol entre els clubs i operadors audiovisuals només podien tenir una durada de tres anys. Després d'aquesta resolució, hi va haver un període per vigilar que es complia allò acordat. Durant aquest temps, es va sol·licitar informació als implicats, entre els quals hi havia Mediapro. Hauria sigut llavors quan l'empresa hauria incomplert el deure d'informar adequadament.

Aquest dijous, la CNC ha assenyalat que el grup de Jaume Roures va aportar informació "incompleta i enganyosa". L'obertura d'aquest expedient no determina el resultat final de la investigació, i s'ha obert el termini d'un mes per a la instrucció del document.

stats