COMUNICACIÓ LOCAL
Mèdia 18/03/2011

Comunicàlia haurà de tancar per problemes econòmics

Auri Garcia Morera
1 min

BARCELONA.Comunicàlia tancarà el 10 de juny per problemes econòmics, segons han confirmat al diari ARA fonts del sector. Tot i que la decisió no serà oficial fins a finals de mes, totes les televisions adherides ja han rebut el preavís de l'extinció dels contractes de continguts, que s'havia de fer amb tres mesos d'antelació.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La producció de programes nous s'aturarà setmanes abans, i des del 10 d'abril ja només s'enviaran a les televisions programes atemporals en estoc i reemissions de continguts ja enviats anteriorment.

Al juny, l'empresa no tancarà immediatament, sinó que continuarà per liquidar tots els pagaments a productores i altres proveïdors. L'altra qüestió a resoldre serà el destí de la xarxa d'enviament de continguts per IP i de l'arxiu, pels quals s'intentarà obtenir algun retorn de la inversió.

Comunicàlia tancarà després de no arribar a un acord amb la Generalitat perquè seguís aportant les mateixes quantitats que fins ara, imprescindibles per a la seva viabilitat econòmica. L'opció de la fusió amb la Xarxa, que es va posar sobre la taula, no s'ha pogut materialitzar.

stats