Mèdia 18/05/2012

La Comunitat de Madrid anuncia als sindicats un ERO a Telemadrid

El vicepresident madrileny, Ignacio González, ha informat els sindicats que es portarà a terme un ERO a la televisió pública, tot i que encara no n'ha precisat l'abast

Ara
1 min

BarcelonaEl vicepresident madrileny, Ignacio González, s'ha reunit aquest divendres amb els sindicats per informar-los que es portarà a terme un ERO a Telemadrid "de forma imminent". Tot i que González no ha donat cap xifra sobre el nombre d’afectats, des de la direcció de la televisió va quantificar-se la retallada en uns 600 treballadors, segons fonts sindicals. De confirmar-se aquesta xifra, es reduïria més de la meitat de la plantilla de Telemadrid, que en l’actualitat té 1.175 empleats.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Per la seva banda, els sindicats l'han instat a retallar d'altres partides abans d'afectar l'ens públic.

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, ha manifestat en reiterades ocasions la seva intenció de privatitzar Telemadrid, després que el govern espanyol hagi obert la porta a aquesta possibilitat.

La cadena madrilenya té una plantilla d'uns 1.175 treballadors. L'ens públic Radiotelevisió de Madrid va augmentar gairebé en un 7% el seu pressupost de despeses el 2012 i va passar dels més 158 milions d'euros del 2011 a superar els 169 milions en el present exercici.

stats