Mèdia 10/01/2011

Continguts familiars, cada tarda, a la Xarxa

Albert Castellví Roca
1 min

BarcelonaLa XTVL substitueix la programació infantil que emetia de 19.30 a 20.00 per espais "destinats a un públic familiar", en paraules del responsable de continguts culturals i d'entreteniment, Pere Gibert. Entre aquests programes destaquen tres novetats: Aventures (reportatges que lliguen els esports d'aventura amb l'argument de novel·les clàssiques), Family travel ("una revista d'oci per a famílies", segons Gibert) i Furgoaddictes (sobre viatges en furgoneta).

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'altra gran aposta de la XTVL és la franja de 21.30 a 22.00, amb tres estrenes més. La primera és Crèdit , un programa sobre economia "molt proper al ciutadà, que vol mirar l'economia des d'un punt de vista de territori i proximitat". Les altres dues arriben divendres, dins l'espai Civilis : d'una banda, Miralls de dones parla d'algun personatge femení destacat de l'actualitat i l'emmiralla en alguna altra dona del passat. De l'altra hi ha La fragilitat del temps , sobre la percepció del pas del temps en diferents etapes vitals.

L'última estrena és Fanzivid Cartellera , que els dissabtes oferirà reportatges sobre el rodatge de pel·lícules que es facin a Catalunya.

stats