Mèdia 25/04/2012

Corinna, l'"amiga del rei" de qui "tothom parla", portada de la revista 'Semana'

La publicació analitza la figura de la princesa alemanya que "es trobava a Botswana" quan el rei va patir l'accident de cacera

Ara
1 min
semana

BarcelonaUna princesa alemanya de 47 anys, aficionada a la caça i que "es trobava a Botswana quan el rei Joan Carles va patir l'accident de cacera" que el va obligar a sotmetre's a una operació de maluc. És Corinna zu Sayn-Wittgenstein, "l'amiga del rei" de qui "tothom parla", que se sotmet a l'escrutini de la revista 'Semana' en el número d'avui, que en publica una extensa biografia i li dedica la portada.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Es van conèixer en un viatge oficial, l'any 2006 a Stuttgart. Ella formava part del "comitè de benvinguda" i va dinar amb el rei al castell de Schöckingen. Després "es van tornar a trobar a Barcelona", publica la revista. Concretament, detalla, va ser en l'entrega dels premis Laureus d'esport. A partir d'aleshores "va començar a passar llargues temporades a Madrid", on es va integrar "a la vida social" espanyola. Tot i així, té fixada la seva residència oficial a Mònaco.

De "família plebea", va entrar en la noblesa quan es va casar amb el seu tercer marit, Casimir zu Sayn-Wittgenstein, l'any 2000, tot i l'oposició de la família de Cassi, com l'anomenaven. Van durar poc, uns sis mesos, però no es van divorciar fins al 2005, assegura la revista.

Corinna, però, ja s'havia fet "coneguda en els cercles socials de més alt nivell de tot el món".

Després va entrar a treballar com a consellera a Boss&Company Sporting Agency, una empresa dedicada a l'organització de caceres per a multimilionaris, per les quals es "paguen més de 30.000 euros", segons 'Semana'.

stats