Audiències
Mèdia 20/09/2011

820 mil espectadors pendents d''El Convidat'

L'estrena de la segona temporada del programa d'Albert Om aconsegueix un 25,2% d'audiència. 'Crackòvia' lidera el rànquing de programes més vistos amb una quota de pantalla del 28,5% i 968 mil espectadors

Redacció
1 min
Albert Om i Quim Monzó, en un moment d''El Convidat' d'aquest dilluns

BarcelonaTV3 ha liderat clarament el prime time d'aquest dilluns situant els dos programes emesos en aquesta franja com a líders del dia en audiència. Crackòvia encapçala el rànquing amb una quota de pantalla del 28,5% i una mitjana de 968 mil espectadors. El segueix de prop El Convidat, que aquest dilluns estrenava segona temporada amb la visita a casa de Quim Monzó. El programa d'Albert d'Om va registrar un 25,2% d'audiència i una mitjana de 820 mil espectadors van estar pendents de l'emissió. L'entrevista d'Oriol Junqueras a l'Àgora, emesa just després i que competia amb un capítol de CSI Miami (T5), va assolir una quota de pantalla superior al 9%, malgrat que la mitjana del programa es va situar en el 6,4%.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

TV3 va acabar com a líder indiscutible de la jornada amb un 16,2% de l'audiència, després de dominar les franges de matí (17,4%), de sobretaula (21,4%) i de nit (20,8%).

stats