Mèdia 01/05/2011

La tele francesa es fa ressò del fenomen 'Crackòvia'

El programa 'Telefoot' de la cadena privada TF1, una de les més vistes del país, dedica un reportatge al programa de sàtira esportiva de TV3. Entrevisten els actors que fan de Carles Puyol i de Mourinho. 'Sergio Ramos' els fa un gag

Redacció
1 min

BarcelonaLa sàtira de la rivalitat entre el Barça i el Madrid també fa gràcia a França, on la potent cadena privada TF1, un dels canals amb més audiència, ha fet un reportatge sobre Crackòvia. El programa Telefoot entrevista Jordi Rios i Toni Albà, els actors que interpreten Carles Puyol i José Mourinho respectivament i reprodueixen alguns dels gags més recents.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En tres minuts, es presenten els principals personatges del programa de TV3 i es destaca el paper de Mourinho, molt més que el de Guardiola, que només hi apareix fugaçment. Quedar clar que als autors del reportatge els fa molta més gràcia la sàtira de l'entrenador del Reial Madrid, sobretot ara que s'ha fet famós el seu "por qué?". Per Telefoot, Toni Albà interpreta "magníficament" el tècnic portuguès.

També Sergio Ramos i Ronaldo són personatges destacats en el reportatge. Ronaldo apareix en un gag en què es tractat de narcisista malaltís pels seus companys. I Sergio Ramos, com no podia ser d'altra manera, hi surt deixant caure objectes fràgils. En aquest cas, fins i tot improvisa per a Telefoot un petit gag.

stats