PROGRAMES
Mèdia 19/03/2012

Cuatro ajorna la final de '¿Quién quiere casarse con mi hijo?'

Els "tróspidos" de ¿Quién quiere casarse con mi hijo? hauran d'esperar-se una setmana per triar esposa. Cuatro ha ajornat fins dilluns que ve la final per neutralitzar l'estrena d'El número uno, d'Antena 3.

N. Araguás / A. Castellví
2 min
José Luis, advocat i cantant líric, i la seva conservadora mare Toya són dos dels concursants més populars entre l'audiència.

BARCELONA.Cinc solters, pretesament d'or, i les seves mares, que supervisen amb zel els seus avenços amorosos amb unes pretendentes amb qui comparteixen sostre. És la fórmula de ¿Quién quiere casarse con mi hijo? , l'estrena més reeixida de Cuatro aquesta temporada. Registra una audiència mitjana d'un 10,2% de share -1.824.000 espectadors-, a un canal que el febrer passat va obtenir una audiència mitjana del 6,3%. Dilluns passat, el docureality va assolir tota una fita: ser trending topic mundial. Durant l'hora i mitja que dura l'espai, els tuitaires van comentar la jugada a bon ritme sota el hashtag #tróspidos, un terme que l'usuari @hematocritico ha posat en circulació i significa (més o menys) kitsch . Altres etiquetes, com #hijostróspidos i #madrestróspidas, també van agrupar les facècies.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Fer broma al Twitter a propòsit de José Luis -presentat a l'audiència com a advocat i cantant líric-, David (químic i stripper ), Daniel (informàtic i verge), Rubén (estudiant de periodisme i model) i Luis Ángel (empresari i gai) s'ha convertit en tota una activitat les nits dels dilluns. Fins i tot la sogra més cèlebre del programa compta amb hashtag propi: #toya. "Vull que la meva nora sigui religiosa, del PP i, si és possible, del Reial Madrid", va deixar clar al principi del programa. "Tinc una amiga que és negra i ho porta meravellosament", va dir en commiseració per la pretendenta mulata del seu fill. Aquesta altra observació va ser un altre regal per als internautes.

Davant la bona acollida, Cuatro ja busca la segona fornada de protagonistes de ¿Quién quiere casarse con mi hijo? , que han de participar-hi juntament amb les seves mares. A més, ha endarrerit una setmana la final del programa, prevista inicialment per avui. "Tenia vuit episodis i se n'emetran vuit", assegura la presentadora de l'espai, Luján Argüelles, amb experiència prèvia en el gènere gràcies a Granjero busca esposa , també de Cuatro.

En comptes de l'anunciada final, la cadena emetrà aquesta nit (22.30 h) un resum especial dels millors moments del docureality que servirà com a semifinal. S'explicaran qüestions com la personalitat de les dues finalistes de cada solter, com han aconseguit seduir-los o quina és la relació que mantenen amb les seves futuribles sogres. Les sogres també seran protagonistes de l'episodi, ja que les preferències dels seus nens sovint no coincideixen amb les seves.

Contrarestar 'El número 1'

El canvi de data de la final de ¿Quién quiere casarse con mi hijo? té molt a veure amb l'estrena, dilluns que ve d' El número uno , el nou talent show d'Antena 3. Mediaset té en cartera un programa similar, The voice , que encara no té fixada la data oficial d'estrena a Telecinco. A l'espera de la seva arribada, vol eclipsar El número uno , que presentarà per Paula Vázquez i comptarà amb Miguel Bosé, David Bustamante, Sergio Dalma i Natalia (exconcursant d' OT ) com a membres del jurat. La final de ¿Quién quiere casarse con mi hijo? a Cuatro haurà de complir aquesta funció.

Telecinco i Antena 3 pugnen pel llegat d' Operación Triunfo amb aquests dos concursos. La primera ja compta amb el talent show Tú sí que vales , que viu una segona joventut amb 1.859.000 d'espectadors de mitjana, un 15,8% de share .

stats