Televisió
Mèdia 12/12/2011

Cuatro cancel·la 'El comecocos'

El programa es reformula en un nou concurs centrat en la memòria visual

à. G. M.
1 min
Ruth Jiménez

BarcelonaCuatro aprofundeix en la seva crisi d'audiència i precipita el final d'una altra de les seves apostes de la temporada. El comecocos arribarà avançadament a la seva fi aquest divendres, amb una final en què es proclamarà el millor orador del concurs. A partir de la setmana que ve, el programa mutarà en El comecocos Rec, una variació que abandonarà la cerca de la fluïdesa verbal en favor d'unes proves centrades en la memòria fotogràfica. Ruth Jiménez –que ja estava al capdavant de la versió actual de l'espai– serà qui presenti també aquesta reformulació.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El comecocos Rec, segons explica Cuatro, enfronta quatre concursants als quals planteja fins a deu proves estructurades en una piràmide de dificultat creixent. Una pantalla gegant de set metres d'alçària presidirà el plató d'aquest programa, produït en col·laboració amb Tintachina TV. L'aposta pels concursos de Cuatro es farà palesa les properes setmanes amb les estrenes de XXS i The Cube.

Però, mentrestant, la cadena adquirida per Mediaset (Telecinco) suma amb aquest fracàs una de les seves arrencades de temporada més fluixes (cosa que li ha comportat la dada d'audiència anual més fluixa des de la seva creació). Aquesta tardor ja ha cancel·lat els programes Las noticias de las 2, No le digas a mamá que trabajo en la tele i Qué quieres que te diga.

stats