Enbreu
Mèdia 17/09/2012

Cuatro estrena nova temporada amb més sèries i telerealitat

2 min
Cuatro estrena nova temporada amb més sèries i telerealitat

Nous formats

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Cuatro ha presentat la seva proposta per a la nova temporada, que es posarà en marxa a partir d'aquesta setmana i que mantindrà la mateixa filosofia que la graella dels últims anys: la ficció nord-americana hi tindrà un pes important, al costat de diversos formats de telerealitat de producció pròpia. Entre les novetats d'aquest gènere hi ha Padres lejanos , un programa que presentarà el torero Manuel Díaz, El Cordobés , que s'endurà sis famílies amb problemes de relació a viure una aventura a la Patagònia durant 30 dies per mirar de reconduir la situació. També s'estrenarà Palabra de gitano , un format que vol "mostrar la forma de vida, els costums i les celebracions" dels gitanos "més enllà dels estereotips i prejudicis que envolten aquesta ètnia". A aquestes estrenes s'hi afegiran noves temporades de programes que ja han funcionat anteriorment, com ¿Quién quiere casarse con mi hijo? , Supernanny , Callejeros , 21 días i Perdidos en la ciudad .

Sèries

Pel que fa a la ficció, Cuatro ha adquirit diverses sèries d'èxit als Estats Units, com Un mundo sin fin , la seqüela de Los pilares de la Tierra , basada en la novel·la de Ken Follett, o Labertino , una adaptació de la trilogia literària de Kate Mosse Languedoc i produïda per Tony i Ridley Scott. També emetrà Touch , una producció de ciència-ficció protagonitzada per Kiefer Sutherland; The river , una de les noves apostes de Spielberg dirigida pel català Jaume Collet-Serra, i la seqüela de Spartacus , que debutarà aquest dimarts a la nit. A més, importarà la versió nord-americana de Shameless , que es fixa en una família desestructurada que intenta sobreviure a la crisi.

Conflicte a l''access prime time'

Una de les grans novetats de la cadena per a aquesta temporada ha de ser l'estrena de Guasap! , un programa d'humor presentat per Dani Martínez que ha de lluitar contra El hormiguero i El intermedio a l'inici del prime time . De moment, però, la franja segueix ocupada pel concurs Lo sabe, no lo sabe , estrenat durant l'estiu i que ha donat uns resultats d'audiència inesperats. La cadena té un dilema i no descarta l'opció que els dos espais comparteixin la franja.

stats