CANCEL·LACIONS A LES TELEVISIONS PRIVADES
Mèdia 24/05/2011

Cuatro prescindeix d''El hormiguero'

El hormiguero tancarà les portes al final d'aquesta temporada per motius econòmics. La sèrie Física o química , d'Antena 3, també s'acabarà abans d'hora. En aquest cas, pels resultats d'audiència.

Auri Garcia Morera
1 min
Pablo Motos deixarà de ser una de les cares més conegudes de Cuatro.

BARCELONA.Les diferències econòmiques són el motiu que ha esgrimit Cuatro a l'hora de no renovar El hormiguero , un dels seus programes insígnia, en antena des del 2006, que deixarà d'emetre's quan acabi aquesta temporada. Els papers del divorci entre la cadena i Pablo Motos -presentador del programa i propietari de la productora Siete y Acción- inclouen també l'espai Tonterías las justas , amb què Florentino Fernández amania d'humor les sobretaules de la cadena.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El comunicat oficial de Cuatro no s'estalvia un parell d'indirectes a qui ha estat una de les cares destacades de la casa: "Cuatro agraeix a Pablo Motos i la seva productora la feina feta des de la creació d' El Hormiguero i Tonterías las justas , un programa, aquest últim, sobre el qual la cadena manté la propietat de la marca. Així mateix, confia que els dos espais puguin acomiadar-se de la graella a finals de juny, amb la mateixa passió per sintonitzar amb el públic que han mostrat des del seu llançament".

D'altra banda, també Antena 3 ha tret la tisora. En aquest cas l'afectada és la sèrie Física o química , que ha tingut uns resultats discrets en la seva setena temporada. De fet, la cadena ha avançat el final i només emetrà set capítols dels nou previstos. Però tant la televisió de Planeta com la productora Ida y Vuelta estan satisfetes de la qualitat artística de la sèrie, per la qual cosa plantegen la possibilitat de crear noves trames i emetre-la pel canal Neox.

stats