Mèdia 20/04/2011

'Cuore' treu suc de l'afer Piqué-Shakira

La revitsa antiglamur cola un 'trending topic' a Twitter utilitzant una foto del futbolista anant a recollir la cantant a l'aeroport. Assenyala els seus pantalons i el seu 'piquetón'

Redacció
1 min
Portada de 'Cuore' amb Piqué

L'afer de Gerard Piqué i Shakira és un filó que sembla inesgotable. L'últim assalt és el de la revista Cuore, la revista antiglamur especialitzada a retratar els excessos de greix i qualsevol defecte o estridència estètica de famosos i no tan famosos.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Aquesta vegada publica a la portada una fotografia del jugador del Barça anant a buscar la cantant a l'aeroport. Li assenyalen l'entrecuix amb una fletxa i li bategen aquesta part del cos com a "piquetón": "el piquetón de Piqué". El terme encunyat per la revista s'ha colat al rànquing de trending topic de Twitter Spain. "D'aquesta manera esperava Piqué a Shakira a l'aeroport".

Des de l'inici de la seva relació, el jugador i la cantant han sigut notícia i han estat perseguits pels fotògrafs com si fossin personatges de la premsa rosa. La revista colombiana Caras va ser la primera a captar un petó de la parella, i ara Cuore també n'ofereix un altre, tot i que la qualitat de la imatge és més dolenta. Tant Piqué com Shakira han intentat rebaixar el valor de les exclusives penjant les seves pròpies fotos, d'un altre to, a Facebook i Twitter, però continuen sent perseguits.

stats