Televisió
Mèdia 29/06/2012

Curri Valenzuela torna a la televisió de la mà de la catòlica 13TV

'La tertulia de Curri' començarà a emetre's a la televisió dels bisbes el 2 de juliol, al migdia

Ara
1 min
Curri Valenzuela estrena programa dilluns a 13TV

BarcelonaCurri Valenzuela tornarà aquest dilluns a la televisió com a presentadora de 'La tertulia de Curri', un espai que s'emetrà de dilluns a dijous a les 12.45 al canal catòlic 13TV. La cadena promet una anàlisi de l'actualitat "sense additius" i "directa al gra", però mantenint el "rigor", i avança que es tractaran temes polítics i econòmics, però també aspectes relacionats amb la salut, l'educació o el benestar.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Entre els tertulians del programa hi haurà els periodistes Carmen Tomás, Julia Navarro i Alfonso Rojo, el diplomàtic Inocencio Arias, l'exportaveu del govern de José María Aznar Miguel Ángel Rodríguez i l'exministra de Felipe González Cristina Alberdi. A més, cada dia s'unirà a la conversa un convidat, i segons anuncia la cadena la participació dels espectadors també hi tindrà un paper destacat.

D'aquesta manera, Valenzuela tornarà a posar-se davant de les càmeres gairebé un any després d'haver-se acomiadat del seu últim projecte, una tertúlia a la cadena privada, ja desapareguda, La 10. La periodista, nascuda a Màlaga el 1945, s'havia donat a conèixer especialment durant la seva etapa a Telemadrid, on entre el 2004 i el 2010 va presentar la tertúlia política 'Alto y claro', que va estar al centre de més d'una polèmica per les seves crítiques cap a Catalunya.

Anteriorment, Valenzuela havia sigut corresponsal de l'agència Efe i havia treballat a 'Diario 16'. En l'actualitat, és columnista del diari 'Abc'.

stats