Televisió
Mèdia 11/07/2011

La mítica 'Dallas' torna a les pantalles amb els fills de J. R. i Bobby

La nova generació de la clàssica família Ewing en seran els protagonistes, però l''spin-off' de 'Dallas' també recupera els personatges principals de la seva antecessora: J.R, Sue Ellen i Bobby. La sèrie s'estrenarà als EUA l'estiu del 2012

Redacció
1 min

BarcelonaMés de tres dècades després que els germans J. R. i Bobby Ewing revolucionessin les pantalles de mig món amb la mítica sèrie televisiva Dallas, la cadena nord-americana TNT ha donat llum verda a un spin-off protagonitzat per la nova generació de la família.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En els 10 capítols de la nova sèrie, la fortuna de la família Ewing estarà a les mans dels cosins John Ross Ewing, el fill de J. R. i Sue Ellen, i de Christopher Ewing, el fill adoptat de Bobby. La trama estarà servida amb la continuïtat dels conflictes encetats pels seus pares.

La nova Dallas recuperarà els tres personatges principals que la van fer famosa, J. R. (Larry Hagman), Bobby Ewing (Patrick Duffy) i Sue Ellen Ewing (Linda Gray). També retornaran, encara que esporàdicament, Charlene Tilton (Lucy Ewing) i Steve Kanaly (Ray Krebbs).

TNT oferirà una breu premiere aquesta nit a través del seu canal per cable.

Dallas es va convertir en una de les sèries més vistes de la història i va estar en antena 13 anys seguits (del 1978 al 1991). Televisió de Catalunya la va presentar com una gran aposta de la cadena el setembre de 1983.

stats