EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 01/07/2011

Dani Jiménez: "Sóc una mica militant contra les xarxes socials"

1 min
El científic Dani Jiménez col·labora  a La partida de TV3 .

Tinc dos mòbils. Per feina, vaig amb una BlackBerry, però el personal és un Sony Ericsson més aviat antic, però que em va molt bé perquè és petit i és pràctic per dur-lo a sobre. Com a telèfons pròpiament els faig servir molt: hi parlo a totes hores, i gasto molt! En canvi, no els faig servir tant per a la resta d'aplicacions. A la BlackBerry hi tinc el correu electrònic, però no la utilitzo per navegar per internet ni per veure vídeos, fer fotos ni res de tot això.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tampoc no faig servir els telèfons per entrar a les xarxes socials perquè no hi tinc cap compte. Hi sóc una mica militant en contra: crec que la idea és bona, però no se'n fa un bon ús, i en general el soroll és molt més gran que la informació interessant que s'hi pot trobar. De fet, fa un temps tenia Facebook, però me'n vaig esborrar justament per això, perquè hi havia molt poca cosa interessant. I a més, això de retrobar-se amb gent que fa temps que no veus... Jo crec que si no els veies és perquè realment no en tenies la necessitat!

Miro un parell d'hores de tele cada dia, sobretot al vespre. Sobretot miro sèries, una de les que més m'agrada és House . I també segueixo el Quèquicom . Sóc molt oient de ràdio, m'agrada més que la tele. Durant el dia sintonitzo emissores musicals, i a la nit poso programes parlats. Escolto una mica aquí i allà, però m'agrada molt La nit dels ignorants 2.0 . Crec que és un programa de qualitat.

stats