Mèdia 17/08/2012

Dani Martín: solter per sorpresa

Selena Soro
2 min
Dani Martín: solter per sorpresa

L'exintegrant d'El Canto del Loco, Dani Martín (01), té nou material en potència per al seu segon disc en solitari, que va començar a gravar al juliol. El cantant madrileny ha tallat amb Huga Rey, la seva nòvia des del 2009, amb qui tenia previst casar-se a finals d'any, segons va avançar ahir El programa del verano de la cadena Telecinco.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Curiosament, Martín va anunciar l'estiu passat que preparava un nou disc que deixava enrere el seu anterior àlbum, Pequeño, que va definir com a íntim i molt lligat a un moment personal. Deia que amb el següent "tornava la canya" i que estaria "ple d'energia i llum".

De moment, ni el cantant ni l'estilista han confirmat ni desmentit la ruptura, com sí que han fet altres vegades. El fet que hagin passat tot l'estiu separats, però, apunta que el nou disc de Dani Martín inclourà alguna cançó de desamor.

Bobbie Brown, a rehabilitació

L'exmarit de Whitney Houston -i pare de la seva filla- Bobbie Brown (02) ha ingressat per voluntat pròpia en un centre de rehabilitació per superar la seva addicció a l'alcohol. Segons el portal TMZ , el cantant "es va adonar que no podia seguir tot sol i que necessitava ajuda". Al març, tot just un mes després de la mort per sobredosi de Whitney Houston, la policia el va detenir per conduir borratxo.

Segons el Daily Beast , la família de la cantant va estar pensant d'ingressar també la filla adolescent de Houston i Brown, Bobbi Kristina , pels seus problemes amb les drogues.

Demi Moore, a l'hipnotista

L'actriu Demi Moore (04) està tenint problemes per superar la seva ruptura amb Ashton Kutcher. Segons Grazia UK , la protagonista de Striptease s'està sotmetent a una hora setmanal d'hipnosi (cada sessió costa 1.000 euros) per oblidar el seu exmarit. Tot i que suposadament Moore havia trobat un substitut per a Kutcher -el jove Martin Henderson- diversos mitjans apuntaven la setmana passada que es tractava tot d'un muntatge de l'actriu per fer veure que ja "passa" del seu exmarit, cosa que no seria del tot certa.

Penélope Cruz es posa bigoti

És la primera vegada que un anunci oficial de Super Mario fa servir una dona per encarnar el mític personatge gràfic de Nintendo. L'escollida ha estat l'actriu i guanyadora d'un Oscar Penélope Cruz (03) , que no ha dubtat a posar-se el bigoti i el mono vermell. Mentrestant, el seu marit, Javier Bardem, es passeja per l'última pel·lícula de James Bond, Skyfall , tenyit de ros.

stats