Publicitat
Publicitat

EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO

David Olivares: "Sóc més lector que escriptor de tuits"

Des de fa una setmana, tinc un iPhone 4, però durant dos anys he tingut el primer iPhone. Ara ja anava malament, i per això vaig demanar el nou i, pagant una mica, me'l van donar. No utilitzo a fons totes les opcions que té, a part de fer fotos i el mail, per la feina. Alguna vegada navego per internet, però depenent de la cobertura va molt lent.

Vaig tenir Facebook durant un temps, però rebia moltíssims mails, i me'n vaig acabar esborrant. Del tot. Twitter en tinc des de fa 3 o 4 mesos, i per mi és com un teletip. Sóc més lector que escriptor de tuits, perquè mai sé què dir. Només el faig servir des del mòbil, ja que a l'ordinador perd tota la gràcia.

De trucades potser en faig cinc o sis al dia, sobretot a casa, i poca cosa més. També envio missatges, tot i que sóc més de trucar que no pas d'escriure. Quan he escrit més de 30 caràcters ja me'n canso i prefereixo trucar. Ara estic amb això del WhatsApp, que és de franc, i sempre que he d'enviar missatges, els envio amb el WhatsApp.

Escolto molt la ràdio. No durant tot el dia, perquè estic treballant, però sí que escolto força RAC 1 i també, alguns migdies, el Sergi Mas a COMRàdio. I a les nits, el Tu diràs i les notícies de RAC 1. De televisió, quan puc miro el 3/24, però no sempre és fàcil. Només puc triar el canal quan em deixa la nena, que normalment té segrestada la tele per veure dibuixos animats.

Més continguts de