Mèdia 18/06/2011

Aquest diumenge amb l'ARA, especial d'11 pàgines: 'Encallats en la crisi'

El diari regala el primer dels cartells històrics de la Guerra Civil: 'Llibertat', de Carles Fontserè

1 min
portada 19 juny

'Encallats en la crisi'. Amb aquest títol l'ARA us presenta aquest diumenge un especial d'11 pàgines en què analitza tots els angles de la crisi econòmica. La incertesa sobre l'atur i els plans fallits sobre Grècia dificulten la sortida de la crisi, que, segons tots els analistes i experts consultats, no arribarà fins d'aquí a cinc anys. Hi ha, però, alguns indicadors que mostren una lleugera millora, com l'augment de les exportacions, que ha de ser el motor principal.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tot plegat és analitzat en reportatges i anàlisis que compten amb el punt de vista de múltiples experts consultats: Alfredo Pastor (professor d'Economia de l'Iese), Wolfgang Münchau (director adjunt de Financial Times), José García-Montalvo (professor d'Economia de la UPF), Oriol Amat (catedràtic d'Economia Financera de la UPF), Federico Steinberg (investigador principal del Real Instituto Elcano), Anton Costas (catedràtic de Política Econòmica de la UB), Antonio Argandoña (professor de l'Iese), i Gonzalo Caballero (professor de la Universitat de Vigo), entre d'altres.

L'especial ofereix entrevistes amb Alain Touraine, sociòleg francès que reflexiona sobre la ruptura que s'ha produït entre el ciutadà i el polític, i amb Juan José Dolado, catedràtic d'Economia de la Universitat Carlos III de Madrid, que va encapçalar el Grup dels 100, els economistes a tot l'Estat que van demanar una reforma laboral en profunditat.

Cartells de la Guerra Civil

I també amb el diari d'aquest diumenge, el primer dels cartells de la Guerra Civil que l'ARA regalarà cada setmana als seus lectors. El primer és 'Llibertat', de Carles Fontserè, un dels noms més importants del cartellisme català.

stats