REGNE UNIT
Mèdia 14/03/2012

Detenen Neville Thurlbeck, exredactor en cap de ‘News of the World’

Se l'acusa d'intimidar un testimoni. L'abril passat ja va ser detingut pel cas de les escoltes telefòniques

Ara
1 min

BarcelonaLa policia britànica ha detingut aquest dimecres Neville Thurlbeck, redactor en cap del ja desaparegut 'News of the World'. Thurlbeck ha sigut arrestat "sota sospita d'intimidació d'un testimoni i per encoratjar un delicte o ajudar-hi", segons ha informat Scotland Yard en un comunicat. La detenció l'han realitzat els funcionaris que treballen en l'operació Weeting, relacionada amb les escoltes telefòniques del rotatiu britànic.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El 5 d'abril de 2012 Neville Thurlbeck ja va ser arrestat com a part de l'operació Weeting, en qualitat de destinatari d'un correu electrònic crucial per provar la il·legalitat de les escoltes telefòniques del 'News of the World'.

La detenció de Thurlbeck es produeix justament un dia després de l'arrest de Rebekah Brooks –exdirectora del rotatiu– i de sis persones més, acusades de conspiració per obstrucció a la justícia. Fins ara s'han detingut 23 persones en el marc de l'operació Weeting, que investiga les escoltes il·legals a polítics i víctimes de crims per elaborar informacions per al diari sensacionalista, que era un dels de més tirada de la Gran Bretanya fins que l'escàndol va obligar el seu editor, Rupert Murdock, a tancar-lo.

stats