Mèdia 28/10/2011

L'ARA et porta al teatre a veure 'L'any que ve serà millor'

Els dies 3 i 6 de novembre, a La Villarroel, els lectors del diari tindran un descompte del 50% per veure la comèdia de Marta Buchaca, Carol López, Mercè Sàrrias i Victoria Szpunberg

Ara
1 min
'L'any que ve serà millor', a la Villarroel

BarcelonaEls lectors de l'ARA tenen l'oportunitat de gaudir d'una de les comèdies més divertides de la temporada, L'any que ve serà millor, amb un descompte del 50%. Aquest és el descompte que trobaran dos dies de la setmana que ve –el dijous 3 de novembre i el diumenge 6 de novembre– els lectors d'aquest diari que vulguin veure la funció de la sala La Villarroel.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'any que ve serà millor és l'essència del teatre, amb la força que dóna crear un equip amb dones d'aquí per muntar un espectacle que amb molt d'humor.

Un collage d'històries amb molt d'humor i mala baba, retalls de vida, diàlegs encreuats. Petites peces que formen una única obra escrita a quatre mans i interpretades per quatre dones.

Les autores són Marta Buchaca, Carol López, Mercè Sarrias i Victoria Szpunberg. L'obra és dirigida per Mercè Vila Godoy i interpretada per les actrius Neus Bernaus, Alba Florejachs, Mireia Pàmies i Vanessa Segura.

COM ES COMPREN LES ENTRADES AMB DESCOMPTE?

  • Per aconseguir aquestes entrades amb el 50% de descompte, només heu d'entrar al Telentrada clicant aquí, i triar el descompte per a lectors del diari ARA en el menú que es desplega quan pitgeu la pestanya de descomptes en el moment de fer la compra de les localitats.
stats