Ràdio
Mèdia 16/01/2011

Ràdio 4 torna a buscar el Disc Català de l'Any

L'emissora engega la 33a edició del premi. Els oients tenen fins al març per votar el seu disc preferit del 2010

Albert Castellví
1 min

BarcelonaEl programa Catalunya Exprés de Ràdio 4 obre aquest dilluns les votacions per escollir el Disc Català de l'Any 2010, en la que serà la 33a edició d'aquest premi que atorga l'emissora pública estatal. Fins a finals de març, tots els oients tenen l'opció de votar el que, en la seva opinió, hagi estat el disc cantat en llengua catalana més destacat de l'any passat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Igual que en les darreres edicions, l'elecció del millor disc de l'any es farà en dues fases. La primera, que s'acabarà a mitjans de febrer, servirà per escollir els deu treballs finalistes, que sortiran de l'opinió popular i la dels crítics musicals de l'emissora. A partir d'aquell moment, només es podrà continuar votant per algun dels 10 discs que hagin passat a la segona fase. El que obtingui més suports serà nomenat, a finals del mes de març, millor disc català del 2010.

En l'edició del 2009 el premi va ser per al disc Bed and breakfast d'Els Amics de les Arts. A més, es va concedir un premi extraordinari a Raimon amb motiu del cinquantè aniversari de la seva mítica cançó Al vent.

stats