NOVETATS TELEVISIVES
Mèdia 24/03/2012

Divinity reforça la graella amb cinc estrenes consecutives

Mediaset potencia l'oferta del seu canal dedicat al públic femení. En pocs dies i coincidint amb el seu primer aniversari, Divinity estrena un reality, una sèrie i noves temporades de ficcions que ja emetia.

Albert Castellví Roca
2 min
Les males relacions entre els membres d'una família centren la trama de Cinco hermanos, una de les noves estrenes de Divinity.

BARCELONA.La graella de Divinity es renova per incorporar, en només deu dies, cinc novetats. Algunes de les sèries estrella de la cadena que Mediaset orienta al públic femení, com Mujeres desesperadas , Anatomía de Grey i Gossip girl ,posen en marxa aquests dies les seves noves temporades, però, a més, Divinity ha estrenat la producció Cinco hermanos i emetrà a partir de la setmana vinent el reality show Dulces e increíbles , que converteix la pastisseria en una veritable forma d'expressió artística.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Cinco hermanosDebuta una producció centrada en els conflictes familiars

L'oferta de Divinity inclou des d'ahir (20.30 h) la sèrie Cinco hermanos , una producció que vol recollir el testimoni de ficcions com Falcon Crest i Dinastía . Amb un repartiment encapçalat per Calista Flockhart, la sèrie es fixa en els difícils intents de reconciliació dels membres d'una família californiana.

Mujeres desesperadasL'última temporada de la sèrie arrenca dimecres

Divinity estrenarà en obert a l'Estat la vuitena i última temporada de la sèrie protagonitzada per Teri Hatcher, Eva Longoria, Marcia Cross i Felicity Huffman. El debut serà dimecres vinent (22.15 h) i agafarà el relleu de la setena temporada de la ficció, que s'ha acomiadat aquesta setmana. Guanyadora de set Emmy i tres Globus d'Or, la sèrie es fixa en la vida quotidiana d'un grup de mestresses de casa.

Anatomía de Grey

Arriba la vuitena temporada dela ficció de més èxit del canal

Amb un 1,6% de quota de pantalla al conjunt de l'Estat, aquesta sèrie protagonitzada per un grup de joves metges és la que dóna més bon resultat a Divinity. Després de l'emissió, aquesta setmana, de l'últim capítol de la setena temporada, la vuitena -i, de moment, última- arrencarà dimarts (22.15 h).

Gossip girlEn marxa la tercera temporada d'aquest drama adolescent

Un grup d'estudiants d'escoles elitistes de Nova York, i els seus problemes amb les drogues, l'alcohol i el sexe, protagonitzen aquesta ficció que acumula ja cinc temporades. La tercera va aterrar dijous (22.15 h) a Divinity, que havia estrenat la sèrie per Nadal.

Dulces e increíblesUn 'reality' amb els pastissos més espectaculars

A banda de les sèries, Divinity completa la seva nova oferta amb l'estrena d'un format del canal nord-americà Food Network centrat en les insòlites creacions de Duff Goldman. Aquest cuiner elabora per encàrrec i contra rellotge tot tipus de pastissos, des d'una rèplica del castell de Hogwarts -on Harry Potter i companyia aprenen màgia- fins a un enorme tauró per a un aquari. L'espai arribarà a la graella de Divinity el dia 31 a les 14 h.

stats