Mèdia 14/04/2012

Dossier sobre el futur de TV3 i Catalunya Ràdio, demà amb l'ARA

Ara
1 min
El dossier analitza, entre d'altres, l'evolució de les audiències.

BARCELONA.Coincidint amb la reforma de la llei de la Corporació i el nomenament d'un nou equip gestor, l'ARA ofereix demà als seus lectors un dossier de 9 pàgines en el qual es radiografia la situació actual de TV3 i Catalunya Ràdio i es plantegen els reptes immediats als quals caldrà donar resposta. El dossier inclou bitllets d'opinió de Salvador Cardús, Josep Gifreu, Imma Tubella i Joan Manuel Tresserras.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El dossier planteja també què cal protegir i què cal canviar als mitjans públics nacionals i trasllada la pregunta a diferents representants del sector: Toni Cruz, Josep Maria Mainat, Ramon Colom, Jaume Roures, Jaume Banacolocha, Eugeni Sallent, Josep Maria Martí, Óscar Escudé, Miquel de Moragas, Josep Cuní i Rosa Cullell. En total, el dossier inclou les opinions de més de 25 persones rellevants sobre com han de ser la televisió i la ràdio públiques del futur a Catalunya.

Algunes de les peces que s'inclouen en l'edició de demà són un estudi sobre l'evolució de les audiències els últims anys, una anàlisi sobre com ha variat el pressupost -i la captació de publicitat- des de l'arribada de la crisi, una cronologia de com s'ha gestat políticament aquesta nova etapa i una repassada a l'impacte de TV3 i Catalunya Ràdio en la llengua.

stats