01/06/2011

Ecos de l'Olimp

1 min

"El petitó més gran dels petitons, el crac dels cracs, el millor del món, el millor de la història, el millor de tots els temps, el millor del planeta Terra i de la galàxia i de les galàxies desconegudes també". És Lionel Messi, no pas el doctor Valentí Fuster, com molts lectors deuen haver pensat en un primer moment, a mesura que anaven llegint (encara que no tinc del tot clar que el doctor Fuster sigui tan baixet i que sigui correcte anomenar-lo Petitó sense ser la seva tieta Eulàlia).

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Això és el que el locutor va cridar a través de RAC 1 per proclamar als quatre vents i celebrar el segon gol del Barça durant la final de la Lliga de Campions. Cal observar com Lionel Messi gaudeix del títol de millor jugador de futbol de les galàxies desconegudes, una distinció que, sincerament, m'hauria agradat reservar-me per a mi (dubto molt que a les galàxies desconegudes juguin a futbol millor que jo).

I tot seguit, una petita lliçó de mitologia grega: Higiea, filla d'Asclepi, deessa grega de la salut i de l'eufòria, va concedir els seus favors a l'heroi Hipèrbole i va infantar la delicada nimfa Audiència, sempre cobdiciada pels sàtirs.

stats