NOVETAT A TELECINCO
Mèdia 20/09/2011

Eduardo Noriega debuta avui a la televisió amb la sèrie 'Homicidios'

Aquesta nit, a dos quarts d'onze, Telecinco estrena una de les seves grans apostes per a la temporada televisiva. La nova ficció mostra l'enfrontament entre el bé i el mal a partir d'una brigada d'homicidis.

Auri Garcia Morera
2 min
Eduardo Noriega, amb una llarga trajectòria en el cinema i dues nominacions als Goya per Abre los ojos i El lobo , ha fet la seva primera sèrie de televisió als 38 anys.

Barcelona.Eduardo Noriega debuta a la televisió posant-se a la pell de Tomás Sóller, un psicòleg expert en patologies de la conducta que col·labora amb una brigada d'homicidis de la policia. El personatge de Noriega treballa braç a braç amb Eva Hernández, cap d'aquesta unitat policial, que havia mantingut una relació de dos anys amb Sóller però ha passat pàgina i ara té un jutge com a parella.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Homicidios és una sèrie de misteri, intriga i acció. Una ficció d'investigació en què la gran novetat és el rol de Sóller, amb els seus coneixements de la conducta humana i de l'escala de la maldat dels assassins. La investigació intuïtiva del psicòleg es combina a la perfecció amb l'anàlisi de proves i declaracions de la investigadora. Però les indisciplines d'ell xoquen amb la serietat d'ella.

La trama gira al voltant d'un assassí en sèrie que Sóller i Hernández han de capturar. En el primer capítol, un estudiant modèlic i bon esportista irromp armat en un campus universitari de Madrid i mata tres persones innocents. Poc després troben mort el seu company de pis, i aquella mateixa nit l'estudiant apareix mort al seu cotxe. Inicialment es pensa en un suïcidi, però els dos protagonistes ja sospiten des del primer dia que tot és obra d'un psicòpata, com s'acaba confirmant.

A més d'Eduardo Noriega i Celia Freijeiro, que interpreta el personatge d'Eva Hernández, Homicidios té un extens grup de secundaris amb molta experiència en televisió. Carlos García ( Amar en tiempos revueltos ), Enrique Berrendero ( Hospital Central ), Vicky Luengo ( El cor de la ciutat ), Marián Aguilera ( Al salir de clase ) i Esmeralda Moya ( Los protegidos ) són els noms més destacats. A més, té intervencions estel·lars com les de Belinda Washington, José Ángel Trigo ( El internado ) i Dani Muriel ( Escenas de matrimonio ).

La sèrie també presumeix d'escenes rodades en exteriors, amb un 70% de les seqüències gravades en escenaris naturals i urbans, i el 30% restant, en plató. Hi surten llocs de Madrid com la Casa de Campo i el parc de l'Oest, i també un hotel situat al costat de la platja del Sardinero i altres escenaris de Cantàbria.

Orgullosos del producte

Ahir, durant la presentació oficial de la sèrie, el director general de continguts de Mediaset va assegurar que faltava "una sèrie de gènere en les graelles de televisió", un buit que Telecinco cobreix amb Homicidios . El representant de la productora va precisar que "a Espanya hi ha hagut bons antecedents del gènere policial i la nostra pretensió és renovar-lo aportant elements innovadors per oferir a l'espectador una cosa diferent de la que s'estava fent fins ara".

Per la seva part, Miguel Sáez Carral, el creador de la ficció, va assegurar que ha volgut fugir de l'estereotip de sèrie de policies i procurar que els seus personatges no fossin plans. "El que volia plasmar era l'enfrontament entre el bé i el mal", va afegir. "Una brigada d'homicidis era el millor lloc".

stats