Mèdia 17/02/2012

El nou propietari d''El Punt Avui' reivindica la importància del diari per al territori

L'empresari gironí Joaquim Vidal rebaixa l'eufòria i en declaracions a Catalunya Ràdio adverteix: "Caldrà molt sacrifici per tirar això endavant". Assegura que intentarà incorporar altres empresaris al consell de govern

Ara
1 min

Barcelona"No sé si ens hem de felicitar". Així ha parlat sobre l'adquisició de la majoria d'accions del diari 'El Punt Avui' l'empresari gironí Joaquim Vidal, que aquest dijous es va convertir en l'accionista majoritari de l'edició. En declaracions a 'El matí de Catalunya Ràdio', Vidal ha advertit que el panorama audiovisual actual és "complex", i ha recordat que perquè un projecte sobrevisqui, "hi ha d'haver resultats positius".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Vidal, que ha dubtat quan se li ha preguntat per què s'ha volgut involucrar en el projecte, ha subratllat la seva voluntat de col·laborar "sempre" en iniciatives "gironines" que siguin "útils" per al territori, i ha lamentat que no hi hagi més compromís de la "societat civil" en aquest tipus de projectes.

El 27 de març se celebrarà una junta general que donarà entrada al nou consell de govern. Vidal ha assegurat que durant aquest mes s'estudiarà el projecte i "es prendran decisions". No obstant això, ha exhibit prudència i ha rebaixat les expectatives: "Caldrà sacrifici per tirar això endavant".

Vidal es va convertir ahir en l'accionista majoritari del diari, després de comprar el paquet majoritari d'accions a l'empresari carni Joan Bosch. Vidal ha assegurat que intentarà incorporar altres empresaris gironins al consell de govern.

stats